Workshops en panels

DFC is er niet alleen om te relaxen en te knuffelen; je kunt er ook dingen doen en leren! We maken onze zeevaarders graag iets snuggerder, en je hebt genoeg te kiezen!

Stoelendans

De nacht is nog jong en de wijn smaakt zoet. Onder het licht van de 1001 sterren kun je gesluierde danseressen hun publiek zien betoveren. Misschien kun je iets van hun oude geheimen te leren komen.

Leer met ons dansen op en rond een stoel, zij het leeg of met een bijzonder persoon die er graag wilt zitten. Er is geen ervaring nodig, maar losse kleding moedigen we zeker aan. Het aantal stoelen is gelimiteerd, en vol is vol, dus probeer er op tijd bij te zijn!

Fierce editing

Schrijven op zich kan zwaar zijn. Maar is het dan ook goed? Na de eerste ontwerpversie komt de bewerking, dus laten we het erover hebben hoe je dit goed doet. Het is als de jacht naar het perfecte woord, perspectief, omgeving en om naar de kern van je tekst te werken. Je rukt het ontwerp uiteen om de ware schat te vinden. We gaan het hierover hebben en hoe bruut je moet bewerken om je tekst tot zijn beste versie te verheffen.

Fursuits 101

Een panel waarin beginnende fursuiters of furs die momenteel op zoek zijn naar een fursuit alle basis informatie krijgen. Van fursuit stijl en termen tot matreaalkeuze, van fursuit verzorging tot verstandig fursuiten, alles wat je moet weten als beginnende suiter word hier behandeld door een suitmaker en fursuiter met 10+ jaar ervaring.

Art Commissions 101

Voor beginnende artists. Wil je graag weten hoe je kan beginnen met het verkopen van je art? Alles over het beginnen van je commissions. We behandelen de start van je verkoop, het onderhouden van social media en het opzetten van een Terms Of Service in een panel wat word gegeven door een fulltime commission artist.