Locatie

De locatie voor deze editie van DFC is Big Hill in Groesbeek Met de beschikking tot meer dan genoeg ruimte is het de perfecte plaats voor ons.

De locatie beschikt over 3 barzalen, 2 zalen voor activiteiten, een tennisveld, een zwembad, een buitenterras en zelfs een sauna en bioscoop! Je hoeft je dus nooit te vervelen.

Adres en Route

Het adres is:
Wylerbaan 2b
6561 KR Groesbeek

Auto

Google herkent zowel de locatie als het adres, dus daar komen jullie vast wel uit. Als je bij de locatie aankomt moet je mogelijk een vrij scherpe bocht naar links (of een flauwe naar rechts) over het fietspad maken, dus let erop dat je deze niet mist. Parkeren kan op de locatie, deels naast ons gebouw en deels op het veld. Hier is geen betaling voor nodig, hooguit wat tetris-skills als het vol begint te raken.

Openbaar vervoer

Voor men met het OV, er is een bushalte recht voor de deur. Dit is Bushalte De Oude Molen, Groesbeek.

Kamers

De locatie heeft luxe 2-, 3-, 4- en 6-persoonskamers met boxspringebedden en bijna alle kamers hebben ook een eigen badkamer. Er zijn slechts vier kamers die een badkamer moeten delen. Elke kamer is ook voorzien van een TV, en beddengoed is bij de prijs inbegrepen. Je hoeft dit dus niet zelf mee te brengen!