Crew

DFC Zou niet kunnen zijn wat het is zonder onze geweldige vrijwillige crew. Hier is het team van dit jaar, ondersteund door vrijwilligers op de conventie zelf.


Yacóron, Voorzitter
We zijn Dutch FurCon in 2013 gestart met een duidelijke insteek: geen oordelen, geen drama, iedereen kan zichzelf zijn. We proberen iedereen een plek te geven waar ze zonder zorgen zichzelf kunnen zijn. Ik haal veel plezier uit het organiseren van die service, en heb als doel voor ogen het elk jaar een beetje beter te doen. Ik heet iedereen van harte welkom! Vind me op Telegram als ik je ergens mee kan helpen of als je over nerd-dingen wilt praten!

Mezendra, Chef de Cuisine
Bij iedere goede Con hoort lekker eten. En daar zorg ik met liefde en plezier voor. In 2015 maakte ik kennis met de DFC community, en ik was meteen enthousiast. Al snel begon ik mij in te zetten in de keuken, en dat groeide uit tot een benoeming tot chef de cuisine. Ik vind het een mooie uitdaging om een menu samen te stellen waar iedereen iets in kan vinden wat hij lekker vindt, of je nu vegetariër bent of een notenallergie hebt. Ik mag graag de baas spelen in de keuken en samen met de vrijwilligers grote hoeveelheden goodies op de condeelnemers af sturen. Be our guest!

Lezari, Opperhoofd Activiteiten
“Wie in hemelsnaam is Lezari/Vex?” Die gast die de planning en activiteiten zo veel mogelijk naar jullie zin probeert te maken! Met dank aan de feedback van voorgaande jaren probeer ik onze planning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jullie. Zijn er genoeg activiteiten of juist te veel? Genoeg te doen voor zowel de suiters als voor de non-suiters? Persoonlijk vind ik dat de leukste functie binnen DFC, omdat ik aan de bezoekers kan zien wat mijn inzet oplevert. Ik zorg er graag voor dat iedereen het naar zijn zin heeft en kan mij creatief uitlaten waardoor Activiteiten en Planning helemaal mijn ding zijn.

Laddian, Bewaker van de Schatkist
Ik ben Laddian, de financiëntijger van DFC. Ik doe dingen en bordspellen en ik neem wacky conventiedingen mee! Je zal me op de con zelf vooral achter de schermen bezig zien en de verschillende chats zien bijhouden. Ik doe De financien van DFC al sedert het begin der conventietijden, en nu nog steeds! Wat verder... Stel me vragen via telegram, of kom gewoon even aankloppen!