Locatie

De locatie voor deze editie van DFC is De Hoof in Zomeren Met de beschikking tot meer dan genoeg ruimte is het de perfecte plaats voor ons. Wij maken gebruik van Hoeve ter Hofstad. Deze locatie heeft een grote centrale zaal die in tweeën te splitsen is, slaapruimtes aan het gebouw vast, een overdekt buitenterras en een groot grasveld.

Daarbovenop mogen we gebruik maken van de ondergrondse danszaal van de locatie, een perfecte locatie voor onze partners van de Furrave om een geweldig dansfeest op te zetten, of om ongestord karaoke te kunnen blêren. Mogelijkheden genoeg!

Adres en Route

Onze accomodatie is onderdeel van De Hoof Groepsaccommodaties. Hun adres is:
De Hoof 18
5712 LM Someren

Een gedetailleerde routebeschrijving voor zowel OV als auto kun je vinden op hun website.

Kamers

De locatie heeft drie soorten kamers beschikbaar: 4-persoons, 6-persoons en 10-persoons. Afhankelijk van met hoeveel personen je op een kamer wilt wordt je een kamertype toegewezen. De kamers hebben stapelbedden en een kledingkast. De bedden hebben een matras en een kussen, je hoeft zelf alleen een deken of slaapzak mee te brengen, en enige lakens en extra kussens naar wens. Je kunt er ook voor kiezen om beddengoed van de locatie te huren. Deze optie kun je aanvinken bij je registratie en kost €10,-.