Activiteiten

Klik hier om meer te weten te komen over onze Workshops!

Benieuwd naar wat het allemaal is? Op het rooster zul je ondere andere zien staan…

DFC Speedrun

Dankzij het succes van afgelopen jaar en de vraag hiernaar wordt ook dit jaar weer een DFC Speed run georganiseerd! Iedereen is welkom en schroom zeker niet om hierbij aan te sluiten als je al vaker naar DFC bent geweest want dit is de ideale gelegenheid om ook nieuwe congangers te ontmoeten. Je gaat in een mum van tijd in een groepje een praatje maken met wat mensen en waarschijnlijk ook nieuwe vrienden maken. Voor de verlegen mensen: er zullen ook wat lieden aanwezig zijn die je maar al te graag kennis laten maken met anderen!

Dealer's Den

Uiteraard wordt ook dit jaar weer een Dealers Den georganiseerd. Maar om dat tot een succes te maken hebben wij jullie nodig! Heb je interesse en wil je je graag aanmelden voor een plekje op de Den? Stuur dan een mail naar dealers[at]dutchfurcon[dot]com voor meer informatie.

Karaoke

Ook dit jaar is er voldoende pret te beleven met karaoke op DFC! Voor de verandering hebben we een gedesigneerde ruimte, dus je kunt zo hard mee blêren als je wilt en niemand voor wie je je hoeft te generen (behalve de mensen met jou in deze ruimte). Laat dus alle remmen los en ga ervoor!

Meer activiteiten worden nog aangekondigd!